Bvook.dk

- Balling, Volling, Oddense, Otting og Krejbjerg kirker

Henter indhold...

Vent venligst...

Dåb:

Kontakt sognepræsten for at aftale barnedåb. Hvis man er i rigtig god tid, er der større fleksibilitet i forhold til hvornår der er gudstjeneste i hvilken kirke. Lørdagsdåb er mulig kl. 10 på den anden lørdag i hver måned. Den, der melder sig først, bestemmer hvilken kirke, det skal være i. Hvis man ikke er gift, skal man på borger.dk og logge ind med nem-id og lave en Omsorgs- og ansvarserklæring senest 14 dage efter barnets fødsel. Begge forældre skal skrive under med nem-id.
Dåb

Vielse:

Kontakt sognepræsten for at aftale vielse. Inden man kan blive gift, skal man logge ind med nem-id på www.borger.dk og søge om at få udstedt en prøvelsesattest. Den er gyldig i 4 måneder. Navneændring på bryllupsdagen er gratis, der skal søges om det.
Vielse

Minikonfirmander:

Der er et tilbud til alle 3. klasser om at blive minikonfirmand. Eleverne fra Oddense Skole undervises i efteråret i Præstegården i Oddense, og eleverne fra Balling Skole undervises til foråret i Menighedshuset på Ørnevej 2. Det er sognepræst Jens Hvidtfeldt Nielsen og Else Klokmose, der sammen planlægger nogle spændende tirsdag eftermiddage sammen med børnene. Begge hold slutter af med en særlig gudstjeneste.
Minikonfirmander

Konfirmander:

Konfirmanderne fra Balling-Volling-Krejbjerg undervises og konfirmeres af sognepræst Dorthe Ponsgaard, Brøndum-Hvidbjerg-Haasum-Ramsing Pastorat. Konfirmationsforberedelsen for eleverne fra Balling foregår tirsdage kl. 8-10 i Sognehuset på Nørregade 30 i Balling. Forløbet begynder norm. fra uge 43. Konfirmanderne fra Oddense - Otting undervises og konfirmeres af sognepræst Jens Hvidtfeldt Nielsen. Konfirmationsforberedelsen foregår i Oddense Præstegård torsdage kl. 8-10. Forløbet begynder normalt fra uge 43.
Konfirmander

Begravelse:

Kontakt sognepræsten for at aftale begravelse/bisættelse. Tidspunkt for begravelse aftales med sognepræsten.
Begravelse

Konfirmationsdatoer:

2021
Krejbjerg Kirke 1. maj – Balling Kirke 2. maj – Oddense Kirke 8. og 9. maj
2022
Balling Kirke 30. april – Krejbjerg Kirke 1. maj – Oddense Kirke 7. og 8. maj
2023
Krejbjerg Kirke 6. maj – Balling Kirke 7. maj – Oddense Kirke 13. og 14. maj

Sognehuset:

Kirkekontoret er beliggende i Sognehuset på Nørregade 30 i Balling.